Přihlášení zde

Termín: 12.4. – 14.4.2024

Misto: Rekereačně sportovní areál Tesla Horní Bradlo (odkaz na polohu zde), GPS 49.8095128N, 15.7155236E, Vršov 53, 53825 Horní Bradlo - Vršov

Cena za pobyt: 1210 (1060) Kč pro osoby nad 11 let, 1000 (860) Kč pro osoby do 11 let. Děti do 2 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu. Ceny v závorce platí pro ubytování v chatkách. Tyto ceny platí při přihlášení do 31.3.2024. Poté je přihlášení o 100 Kč na osobu a pobyt dražší. Cena nezahrnuje poplatek obci.

Ubytování: Sruby s 3+4 lůžky a vlastním sociálním zařízením. V případě uvolnění pokojů v budově bude možno využít tyto pokoje, které mají vlastní sociální zařízení. Pro zájemce a později přihlášené možno ubytovat ve zrekonstruovaných vytápěných chatkách s vlastním sociálním zařízením.

Doprava: Cestu si zajišťuje každý sám vlastním autem. (Hromadná doprava v místě je poměrně obtížná). V případě, že byste neměli odvoz, ozvěte se Filipovi Gottwaldovi.

Přihlášení: Přihlásit se bude možné přes tento formulář do 31.3.2024, poté už pouze po konzultaci s Filipem Gottwaldem (777 206 390)

Záloha: Zde provedená rezervace je závazná. Měnit ji lze pouze po telefonické konzultaci s Filipem Gottwaldem. Poté, co odešlete svojí rezervaci, budete vyzváni k zaplacení zálohy 250 Kč na osobu. Přihlášení lze do 31.3.2024 měnit zdarma. Poté vložená záloha propadá. Výjimkou jsou nenadálé stavy (nemoc, koronavirus, výbuch planety apod.)

Platby Zálohu zaplatit na účet 1785320163/0800. Zbytek na místě hotově nebo přes účet.

Strava: Cena pobytu je včetně stravy, která obsahuje páteční a sobotní večeři, sobotní a nedělní snídani a nedělní oběd. Sobotní oběd nemáme objednaný, jako tradičně využijeme pohostinství, které najdeme na sobotním výletě.

Informace o pobytu
Pokoje v budově budou přednostně přidělovány starším lidem. Rozmístění pokojů bude známo těsně před vlastním pobytem.

Cena zahrnuje poplatek za využití sportovišť (koupaliště, vyhřívaný bazén v provozní době, dětské hřiště, 4 antuková hřiště, ping-pong), zvýhodněné vstupné do wellness na 1 hodinu na den v každém plném dnu pobytu, ložní prádlo, odstavení auta. V ceně je zahrnuto ubytování v pokojích, celodenní strava (vyjma sobotního oběda, kdy je v plánu výlet). Areál nabízí množství sportovního nebo wellness vyžití.
V okolí je velké množství turistických cílů a zajímavostí, v nejbližším okolí je les, řeka a jiné možné cíle pro procházky. Přímo v areálu je možnost sportovního vyžití pro děti i dospělé.
V ceně není poskytnutí ručníků. V areálu je nutné mít s sebou přezůvky.
V areálu bude otevřen bar s nápoji a drobným občerstvením.

Pro informace o psech a dětských postýlkách je potřeba se ozvat Filipovi Gottwaldovi
Pozdní příjezdy a brzké odjezdy je třeba buď uvést do poznámky nebo se s nimi ozvat Filipovi Gottwaldovi.

Kudykam: Z Prahy nejlépe po dálnici D11 (případně II/611 pro ty, co nevlastní dálniční známku) až po Exit 39, odtud vpravo po silnici I/38 po obchvat Čáslavi, odtud vlevo po II/337 přes Seč do Horního Bezděkova. Zde vpravo na Prosíčka, poté rovně na Trhovou Kamenici. Dále přes Vršov a za ním vpravo do areálu RS Tesla

Druhá možnost po D11 až na exit 84 Sedlice, poté na D35 na exit 131 Opatovice, na I/37 přes Pardubice, Chrudim do Nasavrk. Za Nasavrky vpravo na II/344 směr Seč nebo Javorné. Projet postupně Javorné, Dolní a Horní Bradlo a poté vlevo do RS Tesla.

Neboli tudy

Předběžný program:
Pátek příjezd (nejdříve v 16:00), přivítání, společný večer
Sobota ráno krátké ztišení, celodenní výlet dle tipů, které budou zveřejněny na místě (každý nápad bude vítán). Večer společný duchovní program, po něm volná zábava.
Neděle ráno společná bohoslužba, po obědě odjezd.

Všechny tyto informace budou vyvěšeny na sborových stránkách, na nástěnce ve sboru a něco málo občas i z kazatelny.

Přihlášení zde